Jelly Belly Bean Boozled 6th Edition 54g
towar niedostępny
Opis
Jelly Belly Bean Boozled 6th Edition 54g / Ekstremalne słodycze
6 edycja ekstremalnych fasolek Jelly Beans (2 nowe smaki)
Kolejna edycja niezwykle smacznych i obrzydliwych żelek!
Jelly Belly Bean Boozled 6th Edition to mix fasolek - żelek w którym możesz znaleźć różne - dobre i obrzydliwe smaki. Cała zabawa polega na tym, że jest kilka kolorów fasolek przy czym jeden kolor fasolki może oznaczać dwa smaki, na przykład: maślana fasolka może oznaczać maślany popcorn lub... stare jaja!
Nie będziemy ukrywać - Jelly Belly Bean Boozled 6th Edition to tylko słodycze dla odważnych. W kolejnej już, 6 edycji znajdziecie 2 nowe smaki fasolek, których nie było w poprzednich edycjach.
Pary dobrych i okropnych smaków w Jelly Belly Bean Boozled 6th Edition:
- Wątróbka z cebulką vs Cappuccino
- Stary Bandaż vs Owoc Granatu
- stare Jaja vs Maślany Popcorn
- Zdechła ryba vs truskawkowo-bananowe smoothie
- Śmierdzące skarpety vs Tutti-Fruitti
- Śmierdzący bąk vs Pianki Marshmallow
- Wymiociny vs Brzoskwinia
- Psie jedzenie vs Budyń czekoladowy
- Gil z nosa vs Soczysta gruszka
- Śmierdzący ser vs Popcorn karmelowy
- Smród skunksa vs lukrecja
Kto jest na tyle odważny aby spróbować tych ekstremalnych słodyczy?
-----------------------------------------------
Skład: Cukier, syrop glukozowy, modyfikowana skrobia kukurydziana, zawiera 2% lub mniej z poniższych: koncentrat z brzoskwini, puree z banana, koncentrat z soku limonkowego, koncentrat z soku brzoskwiniowego, kokos, ciemna czekolada (cukier, czekolada, alkohol, masło kokosowe, lecytyna sojowa (emulgator), wanilina), kakao w proszku, naturalne i sztuczne aromaty, ocet, kwas cytrynowy, kwas mlekowy, mleczan sodu, cytrynian sodu, mleczan wapnia, mleczan sodu, dioctan sodu, kwas askorbinowy (witamina C), barwnik, E129, E102, E142, E133, sok z owoców i warzyw (barwnik), maltodekstryna, wosk pszczeli, wosk carnauba, substancja glazurująca, dekstryna z tapioki, sól.
Waga: 54g
Kraj pochodzenia: USA
Informacje dodatkowe
Data ważności | 21/06/2025 |