Samyang Buldak Hot Chicken Ramen Stew Type 145g
towar niedostępny
Opis
Samyang Hot Chicken Ramen Stew Type 145g / Azjatyckie dania Samyang
Bardzo pikantna zupka z makaronem instant o smaku kurczaka
Azjatycka zupka Samyang Hot Chicken Flavour Ramen Stew Type to super pikantne danie typu instant o smaku kurczaka. Ta wersja, czyli Stew Type to zupka instant, natomiast pozostałe produkty z serii Hot Chicken Flavour Ramen to noodle, czyli makaron z sosem.
Samyang to najostrzejsze dania typu instant, a po wpisaniu w przeglądarkę zobaczycie całą wersję challenge na YouTube z próbą jedzenia coraz to ostrzejszych smaków zupek Samyang :) Czy dołączysz do wyzwania?
Zastanawiasz się, jak przygotować to azjatyckie danie? To proste! Zagotuj 550ml wody i dodaj makaron Samyang, gotując go przez ok. 5 minut. Po ugotowaniu, nie wylewaj całej wody! Zostaw 8 łyżek, dodaj do pozostałej wody saszetkę z sosem i mieszaj go przez ok. 30 sekund. Powstały sos zmieszaj z makaronem i posyp wszystko pozostałą saszetką z płatkami. Smacznego!
UWAGA: Produkt ekstremalnie pikantny, nie poleca się go małym dzieciom oraz osobom wrażliwym. Produkt nie jest przeznaczony dla dzieci i należy go przechowywać poza zasięgiem dzieci.
--------------------------------------------
Skład: Makaron: mąka pszenna (41%), olej palmowy (9%), skrobia z tapioki (8%), skrobia ziemniaczana, sól, olej sojowy, środek zagęszczający (guma guar), regulatory kwasowości (E501, E500, E339, E330), emulgatory (E322, E452), barwnik (E101). Zupa 25,5%: woda, czerwona papryka w proszku, cukier, wzmacniacz smaku (E621), sos sojowy, sól, skrobia z tapioki, wzmacniacz smaku (E635), czosnek, olej sojowy, cebula, ekstrakt z papryki, szczypiorek w proszku, ekstrakt drożdży w proszku, czarny pieprz w proszku. Przyprawy (7,1%): cukier, aromat kurczaka, skrobia ziemniaczana, czosnek w proszku, sól, prażony sezam, suszony szczypiorek, suszone wodorosty, suszona czerwona papryka, zagęstniki (guma ksantanowa), olej sojowy.
Waga: 145g
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Informacje dodatkowe
Data ważności | 20/02/2025 |