Samyang Jjajang Ramen Chacharoni 140g
towar niedostępny
Opis
Samyang Ramen Chacharoni Olive Oil 140g / Koreańskie dania
Łagodny makaron noodle z sosem z czerwonej fasoli
Brak pomysłu na obiad? Postaw na Samyang!
Samyang Ramen Chacharoni Olive Oil to łagodniejsza (w stosunku do innych dań Samyang) wersja makaronu z sosem o smaku czerwonej fasoli z dodatkiem oliwy z oliwek. Aromatyczne połączenie czerwonej fasoli i oliwy z oliwek z makaronem noodle tworzy szybkie danie instant, kiedy akurat masz ochotę na coś dobrego i szybkiego.
Czerwona fasola jest popularnym składnikiem w azjatyckiej kuchni, dlatego tym bardziej smak Samyang Ramen Chacharoni Olive Oil jest propozycją wartą spróbowania. Makaron z sosem jest również szybki w przygotowaniu: należy ugotować makaron (ok. 5 min), zostawić ok. 8 łyżek wody z ugotowanego makaronu, który należy zamieszać z sosem znajdującym się w saszetce w opakowaniu. I gotowe!
Jeśli chcesz odkrywać również pozostałe smaki Azji, sprawdź jakie inne smaki koreańskich zupek Samyang znajdziesz w Słodyczowo!
-----------------------------------------------
Skład: Makaron (73,7%): mąka pszenna, modyfikowana skrobia z tapioki, rafinowany olej palmowy, gluten pszeniczny, sól rafinowana, emulgator: lecytyna sojowa, olej sojowy, regulatory kwasowości: węglan potasu, węglan sodu, fosforan sodu, kwas cytrynowy; zagęstnik: guma guar, czysta woda, olej z zielonej herbaty. Zupa/sos (24,0%): pasta z czarnej fasoli, woda, cebula, substancje słodzące: cukier biały, syrop kukurydziany, olej sojowy, barwnik: karmel, sztuczny aromat wołowy w proszku, cebula w proszku, teksturowane białko sojowe w proszku, oliwa z oliwek extra virgin, wzmacniacz smaku: rybonukleotydy disodowe; modyfikowana skrobia ziemniaczana, regulatory kwasowości: węglan potasu, węglan sodu, fosforan sodu, pirofosforan sodu. Posypka (2,3%): teksturowane białko sojowe, suszona cebula w płatkach, suszona kapusta w płatkach, suszony mrożony zielony groszek.
Waga: 140g
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Informacje dodatkowe
Data ważności | 15/10/2024 |