Przy każdej dostawie nowych produktów przebieramy nóżkami ze zniecierpliwienia, kiedy w końcu będziemy mogli się z Wami podzielić tymi wszystkimi nowościami i słodyczami z całego świata, które dla Was przygotowaliśmy. Postanowiliśmy, że będziemy się teraz z Wami dzielić takimi nowinkami i odkrywać karty z produktami, które aktualnie są jeszcze w drodze do nas, ale już do nas lecą :) Jeśli zastanawiasz się czym tym razem Cię zaskoczymy, to koniecznie czytaj dalej!
W pierwszej kolejności wjadą do nas nowości z USA! Coś na co bardzo czekaliśmy i patrzyliśmy z utęsknieniem jak testerzy słodyczy z USA próbują. Popularna marka Cheetos teraz będzie dostępna w kultowym amerykańskim daniu Mac & Cheese, czyli nic innego jak amerykański makaron z serem! Co więcej, makaron będzie dostępny w trzech wersjach smakowych!
Do wyboru będziecie mieli:
- Cheetos Mac & Cheese Bold & Cheese, czyli klasyczna wersja makaronu z serem
- Cheetos Mac & Cheese Cheese Jalapeno, czyli nieco ostrzejsza wersja pełna serowego smaku i papryczki jalapeno
- Cheetos Mac & Cheese Flamin Hot, czyli coś dla fanów prawdziwie ostrego smaku serowego makaronu! Ten kto zna kultowe chrupki Cheetos Flamin' Hot z pewnością będzie zachwycony tym smakiem, bo był on tworzony na postawie właśnie tych chrupek!
A jeśli już mowa o Cheetos Flamin' Hot.. to wróci do nas ponownie duża wersja tych chrupek! Wiemy, że wielu z Was na nią czekało :) Z wersji Flamin' Hot wjadą do nas również ogniste amerykańskie chipsy Doritos oraz Popcorn Flamin' Hot od Cheetos!
W tej dostawie możecie spodziewać się również restocku Waszych ulubionych amerykańskich płatków śniadaniowych, czyli amerykańskie Lucky Charms, Reese's Puffs oraz płatki Oreo O's, a także Cap'N Crunch's Crunch Berries!
Z nowości amerykańskich płatków Kapitana Cruncha będziemy mieli jeszcze jeden nowy smak - smak jagodowego naleśnika (Blueberry Pancake)!
Ale to nie koniec nowości w postaci słodyczy i przekąsek z USA! O reszcie dowiesz się już niedługo :) Wszystkie te produkty powinny pojawić się w sklepie Słodyczowo pod koniec lutego bądź na początku marca.